Destiny'nin İlk DLC'si "The Dark Below" Resmi Olarak Duyuruldu

29.09.2014 23:28 Ömür Gencer


     Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bir hata ile yayınlanamamış Destiny içeriklerini görebilme şansı yakalamıştık. Bungie, yaklaşık 3 saat önce yayınladığı bir resmi duyuruyla gelecek ek paketleri onayladı. 
 
     Yapılan açıklamada Bungie, oyun için yeni DLCler üzerinde çalıştıklarını onayladı ve oyuncularla buluşacak ilk DLC'nin "The Dark Below"olacağını duyurdu. The Dark Below'un oyuna ne gibi yenilikler getireceği hakkında henüz hiçbir bilgi bulunmuyor. Ayrıca Bungie bu DLC'nin gelişim aşamasının tamamlanmadığını belirtti.
 
     Son olarak firma The Dark Below'un oyuncularla Aralık ayında buluşacağını ve çok yakında da ek paketin getireceği yenilikleri duyuracaklarını söyledi. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destiny Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 4 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 5 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 6 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 7 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler