Deus Ex 3'ten Haber Var

Deus Ex 3'ün önümüzdeki sene sonunda piyasaya çıkması bekleniyor.
24.11.2009 16:33 Ersin Kılıç

Dönemin en kıymetli oyunlarından biri olan Deus Ex serisinin üçüncü oyununun yapım aşamasında olduğu duyurulmuştu.
 
Oyunun dağıtımını elinde bulunduran Eidos'un Square Enix tarafından satın alınmasından sonra ise oyunun akibeti merak konusu olmuştu. Eidos Montreal'ın yapımına devam ettiği ve uzun süredir sesi soluğu çıkmayan oyun için yeni bir haber bugün ortaya çıktı.
 
Eidos Montreal stüdyollarından Stephane D’Astous, Edge ile yaptığı söyleşide oyunun yapımının son sürat devam ettiğini belirtirken ilginç bir detaya da yer verdi. 

Square Enix'in Eidos'u satın almasından sonra bu projenin ortak yapılmasına karar verildiğini ve Square Enix Tokyo'nın oyunun CGI olan ve render edilmiş sinematik sahnelerini yaptığını söyleyen D’Astous, bu sinematik görüntülerin inanılmaz durduklarını da sözlerine ekledi.
 
Kaynak

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Human Revolution Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 17 Dk önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 32 Dk önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 2 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 3 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler