"Deus Ex 4'ü Yapmak İstiyoruz"

02.10.2010 17:43 Gökhan Yılmaz

 
     Eurogamer Expo, dün start vererek oyun dünyasına yeni haberler ve görüntüler sunmaya başladı. Tanıtımı yapılan oyunlardan biri olan Deus Ex: Human Revolution'ın oynanış videoları ve açıklamaları, fuarın dünkü programının bir parçası oldu.
 
     Deus Ex: Human Revolution'ın geliştirme sürecinin başından beri yapım ekibinde bulunan Jonathan Jacques-Belletete, bu oyun ve bir sonraki oyunla ilgili açıklamalarda bulundu. Sanat yönetmeni, Human Revolution'dan sonra serinin devam edip etmeyeceği konusunda "Kesin cevap veremem ama büyük şeyler olacak. Şimdiden hakkında sürekli konuşmaya başladık, eğer söylersem beni vururlar ama çok meşgulüz bunu bilin. Evet, kesinlikle yeni bir Deus Ex oyunu daha istiyorum, harika olur." şeklinde konuştu.
 
     Ayrıca oyunun PS3 versiyonunun (E3'te gösterilen versiyonu) oynanış videoları yayınlandı. Kamera ile kayıt yapılan 25 dakikalık video, önümüzdeki Mart ayında çıkması beklenen oyunun nasıl olacağı hakkında size biraz fikir verecektir (YouTube videosudur).
 


İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Human Revolution Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler