Deus Ex: HR - Missing Link'ten Oynanış Videosu

Adam Jensen, fena hâlde işkenceye maruz kalıyor
24.09.2011 02:26 Levent Polater

 
    Eidos, Deus Ex: Human Revolution'ın ilk indirilebilir içeriği Missing Link için 5 dakika uzunluğunda yapımcı yorumlarıyla süslenmiş bir oynanış videosu yayınladı.
 
    Belltower ajanları tarafından kaçırılıp augmentation'ları kapatılan bir Adam Jensen'ı kontrol edeceğimiz bu içerikte kendimizi seyir hâlindeki bir kargo gemisinde bulacağız. Hiçbir silahımız ve augmentation'ımız olmaması yüzünden Jensen'ın 'Takedown' yeteneklerine kalıp gizlilik öğelerini ön planda tutmayı amaçlıyoruz. Yine çok yönlü ilerleme sağladığı görülen içerikte birçok gizlenmiş yol bizleri bekliyor. Bunlardan biri hareket ettirip çoğu engeli tek seferde aşabileceğimiz bir yük aracı olarak göze çarpıyor.
 
    PC, PS3, Xbox 360, Steam ve Onlive platformlarında satışa çıkacak olan Missing Link, ortalama 5 saat oyun ömrü sunuyor. Oynanış videosunu aşağıda bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Human Revolution Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 1 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 2 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 2 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 3 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler