Deus Ex: HR'a DLC ile Birlikte %25 İndirim

18.10.2011 16:34 Samet Konuksal


     Uzun süre boyunca bekleyen hayranlarını bu sene sevindiren Deus Ex: Human Revolution için ilk DLC "Missing Links" yayınlandı. DLC'nin yayınlanmasıyla birlikte oyunun PC sürümüne bir indirim de yapıldı.
 
     Steam üzerinden geçerli olan indirimde Deus Ex: Human Revolution %25'lik bir indirime girdi. Perşembe gecesine kadar sürecek olan indirimde Human Revolution, $37.49'dan satılıyor.
 
    5 saatlik ekstra oynanabilir süre sunan Missing Links DLC'si için ise şimdilik bir indirim gözükmüyor. Missing Links DLC'si, $14.99 fiyat etiketiyle birlikte satışa sunuldu.
 
    Oyunun ve DLC'nin Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Hâla daha denemediyseniz, bu fırastı kaçırmayın derim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Human Revolution Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler