Deus Ex: HR'dan İlk 10 Dakika, İnternete Sızdı

Deus Ex'in resmi sitesi geçtiğimiz günlerde hacklenmişti.
01.06.2011 12:31 Samet Konuksal

 
Haberimizin konusu olan bu video, oyunun işleyişi ve hikayesi açısından görüntüler içerir, eğer Deus Ex: HR'ı oynamayı planlıyorsanız; oyun keyfinizi bozabilir.
 
     Square Enix'in merakla beklenen oyunu Deus Ex: Human Revolution'ın çıkması yaklaşırken, daha detaylı bilgiler ve görseller de yayınlanıyor. Ancak, 26 Ağustos'da çıkması beklenen Deus Ex: Human Revolution'ın ilk 10 dakikası, şimdiden internete sızdırıldı.
 
     "VanomasSekret" lakablı bir YouTube kullanıcısı tarafından sızdırılan videoda oynanışdan daha çok, hikaye için oluşturulmuş videolar yer alıyor. Bu arada izleyeceklere, videoda yer alan oyunun çıkış sürümü olmadığını, ön inceleme için hazırlanmış basın sürümü olduğunu da hatırlatalım. Zirâ bugün IGN'in yaptığı açıklama sonrası her oyuna biraz şüpheyle yaklaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Human Revolution Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 1 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 2 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 2 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 3 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler