Deus Ex: Human Revolution Bomba Gibi Geliyor!

- Dönüşüm muhteşem olacak!
29.07.2011 15:11 Levent Polater

 
    PC Gamer, dünyanın ilk Deus Ex: Human Revolution incelemesini yaptı ve Eidos Montreal yapımı bilim kurgu oyununa müthiş bir puan verdi. 
 
    PC Gamer, oyuna % 94 oranın skor vererek yapımı 'mükemmel' kategorisine soktu. Oyun hakkında övgü dolu sözcükler kullanan dergi, Human Revolution'a "karanlık, havalı ve müthiş bir oyunun tekrar dirilişi" yorumunu yapmış.
 
    26 Ağustos'ta raflardaki yerini PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için alacak olan Deus Ex: Human Revolution, bir aksilik olmazsa bomba gibi geliyor. PC Gamer'dan sonraki inceleme skorlarının da %94'e paralel olacağını tahmin ediyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Human Revolution Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 34 Dk önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler