Deus Ex: Human Revolution Wii U İçin Onaylandı

20.03.2013 16:52 Samet Konuksal


    Shooter RPG'lerin en başarılı örneklerinden Deus Ex: Human Revolution'un Wii U sürümü uzun listelemelerin ardından resmiyet kazandı. Square Enix ile Eidos, oyunun Wii U sürümünü onayladı.
 
    Director's Cut adıyla Wii U'ya özel olarak çıkacak olan oyunda tablet kontrolcü ve Miiverse sistemine özel içerikler yer alacak. Örneğin oyunun bu sürümünde tabletinizle birlikte hackleme işlemlerini yapabilecek, interaktif haritadan faydalanabilecek ve augmented yeteneklerinizi kontrol edebileceksiniz.
 
    Oyunun şimdiye kadar çıkan iki DLC'sini de içeren Director's Cut sürümünde daha dengeli bir oynanış, daha güçlü bir yapay zeka ve gözden geçirilmiş grafikler yer alacak. Oyunun Director's Cut sürümü sadece Wii U için, 'çok yakında' çıkacak.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Human Revolution Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 1 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 1 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 2 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 2 Saat önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler