Deus Ex: Human Revolution'a Müzik Videosu

Yeni Deus Ex bizlere inanılmaz bir macera vaad ediyor.
13.08.2011 14:16 Burçin Aygün

    
Deus Ex adlı inanılmaz efsanenin ardından gelecek olan üçüncü oyun Deus Ex: Human Revolution, şimdiden inceleme yapmayı başaran basılı mecralar tarafından çok başarılı bulundu ve klasik olarak nitelendirildi. Başarılı olacağı yayınlanan görüntülerden, geliştirici günlüklerine kadar pek çok içerikten belli olan yapım için yeni bir video daha çıktı.

     Çıkışına sadece iki hafta kadar bir zaman kalan Deus Ex: Human Revolution için çıkan yeni geliştirici günlüğü videosu, oyunun müzikleri ve sesleri üzerine yoğunlaşıyor. Eidos Montreal'in geliştiricileri videoda ses ve müzik tercihlerinde teknoloji ve klasizmi bir araya getirmeye çalıştıklarını söylüyorlar.

     İnsanın organik taraflarını vurgulamak için klasik çalgılar kullanırken, oyunun da üzerine eğildiği inorganik yapılar içinse daha endüstriyel sesler kullandıklarını anlatıyorlar. Siber senfonik bir müzik olarak nitelendirdikleri oyunun müzikleri konusunda bir hayli iddialı olan geliştiricilerin yoğun çalışmaları meyve verecek gibi.

     Deus Ex: Human Revolution, bu ay sonunda bizlerle.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Human Revolution Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 11 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler