Deus Ex: Human Revolution'dan Görüntüler

Karakter modellemeleri oldukça iyi görünüyor
13.05.2011 19:27 Alkan Adakaner

 
      Yıl 2027. İlk Deus Ex oyunundan tam 25 yıl önce. Sarif Industries'in özel güvenlik müdürü olan Adam Jensen tüyler ürpertici bir saldırı sonrası ağır biçimde yaralanır ve daha sonra nanoteknolojk gelişim sayesinde insan ötesi bir varlığa dönüşür, zaten hayatta kalmak için başka çaresi yoktur. Şimdi ise bir komplo teorisini aydınlatmak zorundadır.

      26 Ağustos PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkacak olan Deus Ex: Human Revolution Siber Punk ve Rönesans estetiğini bir araya getirerek mükemmel bir atmosfer sunma amacında.

      Grafiksel olarak da (özellikle Square Enix'in hazırladığı sinematikler) oldukça iyi görünen oyunun yeni ekran görüntüleri de ortaya çıktı. Başta karakter modellemeleri olmak üzere, grafiklerin kalitesi iyi düzeyde.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Human Revolution Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 1 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 2 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 2 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 3 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler