Deus Ex: Mankind Divided PS4 Üzerinde 1080p, Xbox One Üzerinde 900p Çalışıyor

23.08.2016 12:24 Gazali Çetinkaya

 
   Deus Ex: Mankind Divided nihayet bugün itibarıyla PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapıyor ve Eurogamer'ın teknik analiz kısmı Digital Foundry oyunun ilk bakışıyla birlikte frame rate testini de gerçekleştirdi.
 
   İlk olarak oyunun PlayStation 4 üzerinde 1080p, Xbox One üzerinde ise 900p çalıştığını belirtelim. Frame rate kısmında da iki konsolda 30fps çalışan Deus Ex: Mankind Divided oyun içinde oldukça akıcı bir performans sağlıyor. Ancak yapılan testte de göreceğiniz üzere sadece kamera ile oyunu kontrol ettiğimiz açılış sahnesinde iki konsolda da frame düşmeleri yaşanabiliyor. 
 
   Bir diğer test edilen kısım ise öldükten sonra yükleme ekranının ne kadar sürdüğü ile ilgili. Burada da PlayStation 4'ün 28 saniye Xbox One'ın ise 41 saniyede oyunu yüklediğini görüyoruz. 
 
   Videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Mankind Divided Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 23 Ağustos 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 48 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler