Deus Ex: Mankind Divided'dan İlk Detaylar Geldi!

08.04.2015 14:21 Samet Konuksal


    PC, PS4 ve Xbox One için duyurulan yeni Deus Ex oyunu Mankind Divided, Game Informer'ın yeni sayısının konuğu oluyor. Bu doğrultuda oyunun ilk bilgileri de Game Informer'dan geldi.
 
    Gelen bilgilere göre Mankind Divided, 2029 yılında Human Revolution'dan 2 yıl sonrasını konu alacak. Oyunun hikayesinde Adam Jensen, devlet tarafından desteklenen Task Force 29'un içerisinde karşımıza çıkacak. Ancak Jensen'ın yeni bir terör akımına karşı Interpol bünyesinde kurulan Task Force 29'a tamamen güvenmediği, hikayenin de bu doğrultuda işlediği belirtiliyor. Verilen bilgilerde oyunun tamamının bir çelişki içinde geçtiği, sunulan dünyada bir güvensizliğin bulunduğu belirtilmiş.
 
    Oyun kısmına geldiğimizde, Deus Ex: Mankind Divided'ın tamamen tek kişilik bir oyun olduğu, multiplayer kısmının bulunmadığı söylenmiş. Oyundaki bossların farklı oynanış tarzlarına göre tasarlandığı, oyuncuların isterlerse yine tamamen gizliliğe dayalı bir tarz seçebilecekleri belirtiliyor. 
 
    Deus Ex: Mankind Divided hikayesi genel olarak Adam Jensen'ın intikam alması üzerine yoğunlaşacak. Oyunda yaşanan olaylar, ilk Deus Ex oyununa kadar varacak. Ayrıca Mankind Divided'da ilk Deus Ex oyununun öncesinde yaşananlara dair yeni bulgular da oyunculara sunulacak.
 
    İçerik olarak Deus Ex: Mankind Divided'ın Human Revolution'a nazaran iki kat daha fazla Augmentation seçeneği sunacağı belirtiliyor. Ek olarak Human Revolution kayıtlarının yeni oyuna taşınamayacağı söylenirken, ekip içerisinde Deus Ex MMO planlarının yapılmadığı da eklenmiş. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Mankind Divided Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 23 Ağustos 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Intel Extreme Masters Dallas 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi Başladı! 31 Mayıs Silent Hill 2 Remake Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu 31 Mayıs Until Dawn Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 31 Mayıs God of War Ragnarok'un PC Çıkış Tarihi Açıklandı! 31 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler