Deus Ex: Mankind Divided'ın Season Pass İçeriğinde 2 Tane Hikaye Görevi Bulunuyor

22.08.2016 16:58 Gazali Çetinkaya

 
   Eidos Montreal ve Square Enix'in katkılarıyla yarın itibarıyla çıkış yapacak Deus Ex: Mankind Divided'ın season pass içeriği tanıtıldı.
 
   Tanıtılan bu içerikler ile birlikte season pass içerisinde iki tane yeni hikaye görevinin bulunduğu da ortaya çıktı. System Rift ve A Criminal Past adındaki bu hikaye görevi için detaylı bir açıklama yapılmış değil. Yani uzunluk ve hangi konuyu işlediğine dair bir açıklama yok.
 
   Hikaye görevlerinin dışında ise 5000 kredi, 4 Praxis seti, Deus Ex: Mankind Divided'ın Breach modu için 5 Booster Packs ve 20 Chipsets verilecek. Son olarak çeşitli silah ve içerikler barındıracak Assault ve Tactical paketleri de season pass alan kullanıcılara sunulacak. 
 
   Yukarıda da belirttiğimiz gibi yarın itibarıyla çıkış yapacak oyun PlayStation 4, Xbox One ve PC kullanıcılarına sunulacak. Season pass fiyatının Steam üzerinde 74,49 TL olduğunu da hatırlatalım.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Mankind Divided Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 23 Ağustos 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 7 Dk önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 1 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler