Deus Ex: Mankind Divided'taki Bölüm Sonu Canavarlarını Konuşarak Geçebileceğiz

26.07.2015 14:34 Ömür Gencer

    
       Deus Ex serisinin yeni oyununda bölüm sonu canavarlarını gizlenerek geçebileceğimiz daha önce söylenmişti. Yapımcı ekipten bu konu hakkında yeni bir bilgi daha geldi. 
 
       Deus Ex: Mankind Divided'ın oynanış yönetmeni Patrick Fortier, OXM'e verdiği röportajda oyundaki bölüm sonu canavarlarının bu kez daha dengeli hazırlandığını ve düşmanlarla konuşmanın sorunlarla baş etmenin bambaşka bir yolu olduğunu dile getirdi. Ekipten bir başka çalışan Mery DeMarle ise şu sözlere yer verdi: "Human Revolution'da, tasarlama şeklimizden dolayı, bölüm sonu canavarlarını hep ara sahnelerde ölüyorlar. Bu durumu daha sonra Missing Link DLC'sinde düzelttik. Mankind Divided'da da düzelttik."
 
       Deus Ex: Mankind Divided'ta bölüm sonu canavarlarını savaşarak, gizli bir şekilde geçerek ve konuşarak atlatabileceğiz. Bölüm sonu canavarlarını geçme şeklinizin hikayeyi etkilediğini de belirtelim. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Mankind Divided Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 23 Ağustos 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 7 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler