Deus Ex'e Final Fantasy Saç Modeli

07.05.2010 08:47 Alkan Adakaner


 
     Deus Ex serisi Human Revolution adlı oyunu ile büyük bir dönüş yapma niyetinde, ama bu defa arkasında Square-Enix gibi bir firma bulunuyor.
 
     Square Enix'in Eidos'u satın almasından sonra Eidos oyunları Square Enix damgasıyla çıkacak. Peki bu satın alma işlemi sonrası Japon etkisi Batılı oyunlara yansır mı? Deus Ex: Human Revolution'ın sanat yönetmeni Jonathan Jacques Belletete'ye göre yansımış bile.

    Square Enix'in sinematikler konusunda her zaman en iyi firma olduğunu söyleyen Belletete, bu konuda firmayla çok iyi anlaştıklarını vurguladı. Yönetmen, oyundaki sinematiklerde ne istiyorsa Square ekibinin bunu kendilerine has teknikleri kullanarak başarıyla gerçekleştirdiğini söylüyor.
 
   Örnek olarak oyundaki ana karakterimiz Adam'ın saçını veren Belletete, "evet bu bir Final Fantasy saçı, bunu inkar etmeyeceğim. Bunun tam da istediğim şey olduğunu söylemeliyim." sözleriyle memnuniyetini dile getirdi.
 
    Umarım bu işbirliği seriyi eski günlerine döndürme konusunda da başarılı olur. Henüz oyun hakkında pek bir şey açıklanmasa da oyuncuların beklentileri çok büyük.
 
kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Human Revolution Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 5 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler