Deus Ex'in Babasından Human Revolution Yorumu

17.03.2012 01:08 Samet Konuksal


     Oyun dünyasının en önemli isimlerinden Warren Spector, Deus Ex serisinin ilk oyununun baş yapımcısı, bir nevi Deus Ex serisinin babası olarak da biliniyor. Deus Ex: Human Revolution'un yapımında yer almayan Spector, oyunu nasıl buldu dersiniz?
 
     Games Industry'e konuşan Warren Spector, oyunu oldukça beğendiğini dile getirdi. Konuyla ilgili Spector, "Human Revolution yapım aşamasındayken oyun ile ilgili sorulan sorulara cevap vermemeye, uzak kalmaya çalıştım. Ancak şunu söyleyebilirim, Human Revolution şimdiye kadar bitirdiğim az sayıdaki oyunlardan birisi. Yapımcı ekibindeki kişileri tanıyorum ve onların orjinalliğe ne kadar sadık kaldıklarını biliyorum. Onlar bunun meyvesini aldılar ve harika bir iş ortaya çıkardılar." açıklamasında bulundu.
 
     Oyunu oynarken yaşadıklarını da anlatan Warren Spector, hikayenin sürükleyiciliğine kapılıp bazı anlarda ekrana doğru "Hayır! Neden bunu böyle yaptınız?!" şeklinde bağırdığını da itiraf etti. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Human Revolution Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 30 Dk önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler