Deus Ex'in Sitesi de Hacklendi!

Sitenin hacklendiği andan bir görüntü.
13.05.2011 11:08 Ersin Kılıç


     Oyun sektörüne Hacker faliyetleri damgasını vurmaya devam ediyor. Sony'nin konsolu PS3'ün hacklenmesi, Geohotz ve Anonymous problemlerinden sonra bir Hack haberi de Deux Ex: Human Revolution'dan geldi.
 
     Oyunun yapım ekibi yaptığı açıklama ile Deus Ex: Human Revolution'un resmi sitesi Deusex.com'un hacklendiğini ve kayıtlı kullanıcılardan büyük bir kısmın bilgilerinin ele geçirildiği belirtildi. Bu işin arkasında olduğunu belirten birinden gelen mesaj ise iyice kafaları karıştırmış."Bunların nasıl olduğunu açıklayayım: Bir gün beraber çalışırlar, ertesi gün ise savaş içerisindeler" açıklamasını yapan bu kişi, ismini vermekten ise kaçınmış.
 
     İşin daha garip olan kısmı ise bu hackleme işleminin arkasında da Anonymous grubunun olabileceği düşünülüyor. Anlayacağınız henüz kesinleşen bir şey yok. Tek kesin olan ise gene kullanıcı bilgilerinin ele geçirilme ihtimalinin olması. Böyle giderse artık kimse bir yere üye olamayacak..

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Human Revolution Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 5 Dk önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 2 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 3 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 3 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler