Deus Ex'in TGS 2010 Videosu Yayınlandı

16.09.2010 12:56 Ersin Kılıç


 
     Square Enix batı pazarına açıldıktan sonra bir çok önemli projeye imzasını attı. Firma ilerleyen dönemlerde gene alışılagelmişin dışında batı temalı bir çok oyun ile karşımıza çıkacak. Bu oyunların başında ise firmanın satın aldığı Eidos imzasını taşıyan Deus Ex Human Revolution geliyor.
 
     Oldukça merak edilen Deus Ex'in Tokyo Game Show 2010 videosu yayınlandı. Bu tanıtım videosunda konuşmalar her ne kadar Japonca olsa da daha çok hikaye yönünden önemli sahneleri içerdiğini görüyoruz. Videoda gene CGI sahneler dikkat çekiyor. Bu konuda oldukça deneyimli olan Square Enix ile ortak çalışan yapım ekibi ara sahnelerde mükemmel bir iş çıkartmışa benziyor.
 
     Aksiyon ve RPG öğelerini harmanlayan serinin yeni oyunu için yayınlanan TGS 2010 tanıtım videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Human Revolution Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 12 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler