Deux Ex: HR Bu Ay Mac'lere Geliyor

04.04.2012 19:01 Samet Konuksal


     Geçtiğimiz sene PC ve konsollardaki çıkışını yapan Deus Ex: Human Revolution, şimdi de Mac yolunda. Feral Interactive, Deus Ex: Human Revolution'un Mac platformundaki sorumluluğunu üstleniyor.
 
     Oyun hakkında "Deus Ex: Human Revolution, Mac oyunculuğunu bir sonraki adıma taşıyacak." açıklamasını yapan Feral Interactive yöneticisi David Stephen, oyunun Mac çıkışını da detaylandırdı.
 
     Human Revolution ile birlikte Explosive Mission, Tactical Enhancement paketleri ve The Missing Link DLC'sini de içermesi planlanan Mac sürümü, Ultimate Edition isminde hepsi bir arada satılacak. Oyunun Mac çıkış tarihi 26 Nisan olarak verildi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Human Revolution Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 33 Dk önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 2 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 2 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 3 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler