Dev MMO Oyunu Crowfall'un Alfa Öncesi Deneme Süreci Başladı

08.09.2015 15:09 Ömür Gencer


      Duyurulduğunda büyük ilgi gören ve Kickstarter'da en çok bağış toplayan oyunlardan biri olan MMO yapımı Crowfall'un alfa öncesi deneme süreci başlatıldı.
 
      Crowfall'un Hunger Dome modülü, oyunu Kickstarter'da destekleyen ve Alfa 1 sürecine katılmaya hak kazanan tüm oyunculara açılıyor. Bu oyuncular için davetiyeler gönderilmeye başlandı bile. Oyunun Alfa öncesi sürecine katılan oyuncular Hunger Dome oyun modunda 25 maç yapabiliyorlar.
 
       Bahsettiğimiz oyun modu 3 oyuncudan oluşan 16 takımla birlikte oynanıyor. Birbirleriyle mücadele eden bu takımlar arasında sona kalan takım kazanan oluyor. Oyun modunda seçebileceğiniz Knight, Confessor ve Legionnaire olmak üzere üç farklı sınıf bulunuyor.
 
      Hunger Dome modu Crowfall'un çok küçük bir bölümünü oluşturuyor. Crowfall, oyuncuların taht için savaşacağı devasa bir MMO oyunu olacağını hatırlatalım. Kickstarter kampanyasının tamamlanmasından 20 hafta sonra yayınlanan bu alfa öncesi moduna ait bir oynanış videosunu aşağıdan görebilirsiniz. Daha fazla oynanış videosu gün geçtikçe yayınlanacaktır. Crowfall'un tam sürüm olarak 2016'nın sonunda çıkış yapmasını planladığını hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crowfall Platformlar: PC Geliştirici: Artcraft Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: MMO Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 15 Dk önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 1 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 2 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler