Monumental, MMO Oyunu Crowfall'ı Satın Aldı

20.12.2021 20:00 Umut Tandoğan

 
 
Texas merkezli bağımsız stüdyo Monumental, açıklanmayan bir meblağ karşılığında geliştirici ArtCraft'tan MMO oyunu Crowfall'ı satın aldı.
 
Anlaşmanın bir parçası olarak, Crowfall'ın arkasındaki ekip de Monumental'e katılacak. 
 
Monumental CEO'su Monty Kerr, "Crowfall'u Monumental ailesine davet etmekten mutluluk duyuyoruz" dedi. 
ArtCraft başkanı ve yönetici yapımcı Gordon Walton şunları ekledi: "Ekibimiz, Crowfall tutkumuzu ve geleceğine olan bağlılığımızı paylaştığı için Monumental'e katılmaktan heyecan duyuyor."
 
Oyun Hakkında
 
Star Wars: The Old Republic, Ultima Online ve Star Wars: Galaxies gibi oyunların geliştirilmesinde yer alan çalışanlardan oluşan ArtCraft; Crowfall adındaki MMO oyununun geliştiriciliğini yapıyor. Oldukça deneyimli olan bu ekip, Crowfall'un herkese göre bir oyun olmadığını ve oyunun geliştirilme aşamasında özellikle MMO hayranlarının hedeflendiğini belirtiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crowfall Platformlar: PC Geliştirici: Artcraft Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: MMO Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler