Devil May Cry 5 DLC'si Vergil 15 Aralık'ta Çıkacak

27.10.2020 15:13 Gazali Çetinkaya

 
Devil May Cry 5 Special Edition PlayStation 5 ile Xbox Series'e geliyor ve içereceği yeni özelliklerden biri de oynanabilir karakter Vergil.

Vergil, oyunun mevcut nesil sürümleri için indirilebilir içerik olarak çıkacak ve Capcom çıkış tarihini açıkladı.

15 Aralık'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak ve $4.99 / €4.99 fiyattan satışa sunulacak. Hikaye görevleri, The Void ve Bloody Palace'ta tamamen oynanabilir olacak.
 
Bunun yanı sıra Devil May Cry 5 Special Edition ön siparişe açıldı. PlayStation Store'da 284,00 TL ve Xbox Store'da 285,00 TL. Ön sipariş bonusu 100.000 Red Orb.
 
Devil May Cry 5 Special Edition dijital olarak Xbox Series için 10 Kasım'da ve PlayStation 5 için 12 Kasım'da çıkacak. Kutulu sürümü 1 Aralık'ta. Ray-tracing, geliştirilmiş görseller, yüksek kare hızı, kısa yükleme süreleri, Turbo Mode, 3D ses, Legendary Dark Night zorluk seçeneği, oynanabilir Vergil ve daha fazlasını içerecek. Ray-tracing, Xbox Series S'te desteklenmeyecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Devil May Cry 5 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 1 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 1 Saat önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 2 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 2 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler