Devil May Cry 5 Satışları Altı Milyonu Aştı

20.10.2022 14:37 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Capcom, Devil May Cry 5'in dünya çapındaki toplam satışlarının altı milyonu aştığını duyurdu.
 
Devil May Cry 5'in PlayStation 4, Xbox One ve PC'deki toplam satışlarının en son 30 Haziran 2022 itibarıyla 5,7 milyon olduğu bildirilmişti.
 
Devil May Cry 5 ilk olarak 8 Mart 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. Ardından 9 Aralık 2021'de Luna platfrmuna geldi. Geliştirilmiş sürüm Devil May Cry 5 Special Edition, Xbox Series için 10 Kasım 2020'de, PlayStation 5 için ise 12 Kasım'da yayınlandı.
 
Oyunun açıklaması şu şekilde: 
 
İyi ve kötü bir savaş – Şeytan istilası Red Grave City'de kök salmış bir “şeytan ağacı”nın tohumları ile başlıyor. Bu korkunç saldırı genç iblis avcısı Nero'nun dikkatini çekiyor. Doğaüstü aile dramaları da devam ediyor; Sparda'nın oğlu Dante erkek kardeşinin yolsuzluğundan ve annesinin öldürülmesinden intikam almak istiyor.

Steam sayfası

https://store.steampowered.com/app/601150/Devil_May_Cry_5/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Devil May Cry 5 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 3 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 3 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 4 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 4 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler