Devil May Cry 5 Special Edition Xbox Series S'te Ray Tracing Desteklemeyecek

27.10.2020 04:45 Gazali Çetinkaya

 
Capcom, Devil May Cry 5 Special Edition Xbox Series S versiyonunun Ray Tracing desteği içermeyeceğini duyurdu.

Capcom tarafından yapılan açıklama:
 
"Devil May Cry 5 Special Edition'ı 120FPS'ye kadar kare hızları, geliştirilmiş 3D ses, azaltılmış yükleme süreleri, Legendary Dark Night zorluk seçeneği, Turbo modu ve oynanabilir Vergil ile Xbox Series X ve Xbox Series S'e getirecek olmaktan büyük heyecan duyuyoruz."
 
"Devil May Cry 5 Special Edition'ı Xbox Series X'te oynayacak hayranlar ayrıca 4K çözünürlük ve DirectX Ray Tracing'i deneyim edebilecek. İki konsol da inanılmaz yeni nesil hız ve performans sunuyor ve konsolların yapabildiklerini görmek için ilk adımımızı atıyoruz ve ekiplerimiz gelecekte Xbox Series X ve Xbox Series S'in tüm özelliklerini keşfetmek için sabırsızlanıyor."
 
"Ray Tracing, Xbox Series X'te indirilebilir güncellemeyle ulaşılabilir olacakken Devil May Cry 5 Special Edition Xbox Series S'te Ray Tracing desteklemeyecek."
 
Devil May Cry 5 Special Edition dijital olarak Xbox Series için 10 Kasım'da ve PlayStation 5 için 12 Kasım'da çıkacak. Kutulu sürümü 1 Aralık'ta.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Devil May Cry 5 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 4 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 6 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 6 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler