Devil's Hunt PAX East 2019 Oynanış Videosu

05.04.2019 22:32 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı 1C Company ve geliştirici Layopi Games üçüncü şahıs aksiyon oyunu Devil's Hunt'ın PAX East 2019 demosundan 19 dakikalık yeni bir oynanış videosu paylaştı.

1C Entertainment'ın oynanış demosu hakkında yaptığı açıklama:


Bu demo özellikle Oyun Geliştiricileri Konferansı ve PAX: East 2019 için hazırlandı. Ana karakter Desmond'ın yeteneklerine, düşmanlarından bazılarına ve şeytanların kıçlarını nasıl tekmelediğine göz atabilirsiniz. Aklınızda bulunsun, bu oyunun final görüntüsü değil ve çalışmalar hala devam ediyor!

Bu üçüncü şahıs aksiyon oyununda Şeytanlar ve Melekler arasındaki savaş seni cehenneme geri götürüyor. Sen şeytani güçlere sahip Desmond karakteri olarak, savaşın her iki tarafından birine katılarak dünyamızın kaderini belirleyebilecek tek kişisin.


Devil's Hunt 2019'un üçüncü çeyreğinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacak.

Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Devil's Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Layopi Games Dağıtıcısı: 1C Company Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 1 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 1 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 2 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 2 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler