Devil's Hunt 17 Eylül'de PC, 2020'nin İlk Çeyreğinde PS4, Xbox One ve Switch için Çıkacak

01.08.2019 20:03 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı 1C Company ve Varşova merkezli geliştirici Layopi Games, Devil's Hunt'ın 17 Eylül'de PC için; 2020'nin ilk çeyreğinde PlayStation 4, Xbox One ve Switch için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Switch versiyonu yeni duyuruldu. Normalde oyunun PlayStation 4, Xbox One ve PC'ye eş zamanlı olarak çıkması planlanıyordu fakat geliştirici ekip PC'de oyunun istenilen kalite seviyesinde çıkış yapacağından emin olmak için konsol versiyonları 2020'nin başlarına erteledi. 

Üçüncü şahıs aksiyon oyunu Devil's Hunt'ta Şeytanlar ve Melekler arasındaki savaş sizi cehenneme götürecek. Oyuncular şeytani güçlere sahip Desmond karakterini kontrolünü ele alıp savaşın iki tarafından birine katılarak dünyanın kaderini belirleyebilecek.

Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Devil's Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Layopi Games Dağıtıcısı: 1C Company Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler