Devil's Third'te İşler Yolunda Gidiyor

Devil's Third'te bir çok değişiklik olsa da, yine de aksiyon dozu düşmeyecek
18.09.2011 08:52 Alkan Adakaner


     Ninja Gaiden ve Dead or Alive'ın yaratıcısı Tomonobu Itagaki'nin Devil Third adlı oyunu hakkında uzun süredir ayrıntılı bilgi alamıyoruz. Son dönemlerde sadece oyunun Relic'in oyun motorunu kullanacağını haber almıştık.
 
     Tomonobu Itagaki, TGS'de yaptığı yeni açıklamalarda Devil's Third hakkında bazı umut verici bilgiler verdi. Açıklamalara göre oyunun şu an %20-%30'u tamamlanmış. Ayrıca aksiyon dozu planlanandan da fazla artan yapım THQ yetkililerinin takdirini de kazanıyormuş.
 
     Devil Third'ün bir savaş oyunu (klasik anlamda bir savaş değil) olduğunu da belirten Itagaki şu an aynı mekanda 256 olmasa bile en azından 32 kişinin savaşabilmesini planladıklarını belirtti. Geliştirici firma ellerindne geldiğince oyuncu sayısını arttırmak istiyor.
 
    Oyunla ilgili ayrıntılı bilgilerin önümüzdeki yıl yayınlanmasını uman Itagaki, E3 2010'daki videodan tamamen farklı birşeyler göstereceklerini de söylüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PC Wii U Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler