Diablo 1 GOG Üzerinde Satışa Sunuldu

08.03.2019 11:01 Gazali Çetinkaya

 
1996 yılında çıkış yapan orijinal Diablo oyunu geri döndü.

CD Projekt ve Blizzard Entertainment yaptığı anlaşma sonucunda Diablo 1'i GOG üzerinden satışa sundu. Oyun 9.9 dolar (şu anki kura göre 54,70 Türk Lirası) fiyattan satılıyor.

Diablo 1 GOG versiyonunda iki ayrı mod bulunmakta. İlk mod kısaca güncellenmiş versiyon. DirectIP multiplayer, Windows 10 işletim sistemi, 4K ve 8K çözünürlük desteği ve çeşitli iyileştirmeler içeriyor. Diğer mod ise Battle.net multiplayer eşleştirme desteği ve 1996'daki deneyimi yaşamak için 20 FPS SVGA (Super video Graphics Array) 800x600 4:3 grafikler sunuyor. Hellfire genişleme paketinin bulunmadığını belirtelim.

CD Projekt ve Blizzard Entertainment'in anlaşması sadece Diablo ile sınırlı değil. İleride Warcraft: Orcs & Humans ve Warcraft II: Tides of Darkness oyunlarını da GOG'a getirmeyi planlıyorlar. 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler