Diablo 3: Reaper of Souls ile Daha Fazla İletişim

20.02.2014 10:38 Samet Basri Taşlı


     Diablo 3 için çıkacak olan ilk ek paket, Reaper of Souls, oyuncular için yeni iletişim sistemlerini de getiriyor. Reaper of Souls için klan ve topluluk sistemleri duyuruldu.
 
     Klanlar en fazla 120 kişiye kadar oyuncunun bir araya toplanmasını sağlıyor. Bu sayede benzer amaçlara sahip oyuncular bir araya gelip daha organize bir şekilde oyun oynayabilecekler. Klanlara giriş sadece davet ile olabilecek. Tabi oyuncular bir klana girmek için başvuru yapma şansına sahip. Klan lideri kabul ettiğinde oyuncu klana dahil olabiliyor. Her oyuncunun sadece tek bir klana katılma hakkı olacak.
 
     Topluluklar ise daha büyük ve daha geniş bir kitleye hitap ediyorlar. Üye sayıları "neredeyse sınırsız" olarak belirtiliyor. Ayrıca birden fazla topluluğa üye olabilirsiniz. Kurucuları tarafından girişi açık veya onaya bağlı olarak ayarlanabiliyor. 
 
     Hem topluluklar hem de klanlar kendi özel chat kanallarına sahip olacak. Liderler bu kanallarda yetkili olacaklar. Diablo 3: Reaper of Souls 25 Mart tarihinde PC ve Mac için çıkış yapacak. PS4 çıkışı için özel bir bundle ile hazırlanan olan Reaper of Souls'un konsol çıkış tarihleri ise henüz bir kesinlik kazanmadı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3: Reaper of Souls Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 6 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler