Diablo 3 Yeni Güncellemesi Kaybolan Eşyalarınızı Geri Getirecek

21.03.2014 18:02 Samet Basri Taşlı


     Son gelen güncelleme ile birlikte bazı Diablo 3 oyuncuları, karakterlerinin üzerinde bulunan eşyaların ve altınlarının kaybolduğunu görmüştü. Blizzard bu konuya el atmış durumda.
 
     Blizzard tarafından yapılan açıklamaya göre, kendilerine yollanan raporlar ve hata dosyaları sayesinde, eşyalarını ve altınlarını kaybeden oyuncuların bir listesini çıkartmayı başarmışlar. Bir sonraki güncelleme ile birlikte gelecek olan düzenleme sayesinde oyuncular kaybettikleri eşyaları ve altınları geri alabilecekler.
 
     Karakteri üzerindeki altınlarını veya eşyalarını kaybetmiş ama henüz bunun farkında olmayan oyuncular da düşünülmüş. Blizzard eşya kaybı yaşayan tüm hesapların, bunu fark edip şikayette bulunmayanların bile, eşyalarını geri alacağını duyurdu.
 
     Bir diğer sıkıntı ise, Reaper of Souls paketini ön sipariş yapanların yaşadığı, hediye edilen Wings of Valor kanatlarının söz verildiği halde hesaplara gelmemesi oldu. Söz verildiği üzere bu gün kanatların teslim edilmesini sağlayacak olan scrip oyuna eklenmişti, fakat bazı oyuncuların bu kanatları almasını engelleyecek bir sorun olduğu farkedildi. Sonuç olarak kanatların elinize geçip geçmemesini, oyunu satın aldığınız tarih belirliyor. 
 
     Kanatların teslimi ile ilgili sorunu çözmek için gerekli adımlarını attıklarını bildiren Blizzard, bu sorunun yarın sabaha kadar düzeltileceğini ve tüm oyuncuların kanatlarına sahip olacağını tahmin ettiklerini söylüyor. "Henüz kanatlarını alamayan oyuncular için tam bir teslimat zamanı söyleyemiyoruz, fakat bu konu ile ilgili bilgilendirmeyi mümkün olan en kısa süre içerisinde yapacağız."
 
     Reaper of Souls ek paketi 25 Mart tarihinde PC için piyasaya çıkıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3: Reaper of Souls Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Birinci Dünya Savaşı Temalı Korku Oyunu Conscript Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Bleach: Brave Souls Xbox One ve Switch Konsollarına Geliyor 2 Saat önce Marvelous Game Sunumu İçin Tarih Verildi 2 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler