Diablo 3 ve StarCraft II: HotS, Gamescom'da Olacak

StarCraft II için Zerg saga'sı geliyor. Sonrasında Protoss'lar var.
07.07.2011 14:44 Levent Polater

 
    Gamescom kadrosu gittikçe daha da kalabalıklaşıyor. Blizzard Poland'dan gelen duyuruya göre gelecek ay düzenlenecek olan GamesCom fuarında StarCraft II: Heart of the Swarm ve Diablo III yerini alacakmış.
 
    StarCraft II: HotS'ın ilk defa bu fuarda oynanabilir olacağı da verilen bilgiler arasında yer alıyor. Diablo III için ise diyecek bir şey artık bulamıyoruz. Artık Blizzard'ın göz boyamak yerine oyun için net bir çıkış tarihi vermesinde fayda var diye düşünüyorum.
 
     World of Warcraft: Cataclysm de fuarda bulunacak oyunlardan biri. Görünüşe göre WoW oyuncuları için turnuvalar olacak. GamesCom 17-21 Ağustos tarihlerinde Almanya, Köln'de düzenleniyor. Bilet satışları devam ediyor. Yakınlardaysanız sakın kaçırmayın!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 1 Saat önce Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 2 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler