Diablo 3'de Takım Savaşları da Bulunacak

22.10.2011 13:35 Samet Konuksal


     Dün başlayan BlizzCon'dan Blizzard oyunları hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Diablo 3 için teke tek kapışmaların yanı sıra, takım savaşları da gözüktü.
 
     BlizzCon'dan gelen bilgilere göre Diablo 3'de takım savaşları 4'e karşı 4 olarak yapılacak. Kurallar ise basit. Mavi ve kırmızı olarak iki takım bulunuyor. Eğer savaş sırasında ölürseniz diğer 3 kişiyi beklemek zorundasınız. 10 dakika içerisinde en çok öldürme sayısına oluşan takım ise kazanan taraf oluyor. 
 
     Oyun içerisinde single player olarak geliştirdiğiniz karakterleri bu moda aktarmanız mümkün. Ancak bir savaş başladığında yapılandırmanızı değiştiremiyorsunuz. Yani takım savaşlarına girmeden önce son hazırlıkları single player modda yapmanız gerek.
 
     Bu bilgilerle birlikte Blizzard'ın bir diğer evreninin de elektronik spor liglerine göz kırptığını söyleyebiliriz. Bu liglerin en önemli oyunu Starcraft ve World of Warcraft'dan sonra sanırım Diablo'yu da rekabet ortamında görebileceğiz.
 
     Bu bilgilerin yanı sıra Blizzard BlizzCon'da oyundaki achievement sistemini de detaylandırdı. Yapılan açıklamaya göre oyunda açtığınız achievementler genel oyunlarda gördüğümüz sadece "süs" amaçlı değil. Diablo 3'deki achievementler, oyununuza da etki edecek ve sizlere yeni eşyalar kazandıracak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Subnautica 2, 4 Milyon'dan Fazla Kopya Sattı 21 Mayıs Subnautica 2, Erken Erişime Çıktı ve Steam Satışlarında Zirveye Yerleşti 14 Mayıs eFootball™ Championship 2026 Dünya Finalleri, Tayland'ın Bangkok Şehrinde Düzenlenecek 14 Mayıs Subnautica 2, Erken Erişim Sürümüyle 14 Mayıs'ta Steam'de! 30 Nisan eFootball™ NARUTO SHIPPUDEN İşbirliği Başlıyor! 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler