Diablo 3'ün Ek Paketi Kaç Para Olacak?

10.10.2013 20:01 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz sene PC'ye çıkan Diablo 3'ün ilk ek paketi Reaper of Souls, şimdilik sadece PC için duyuruldu. Bir diğer yandan yeni nesil konsol hazırlıklarının da yapıldığı Diablo 3 cephesi adına yeni bir haber ortaya çıktı.
 
    Polygon'un yayınladığı habere göre Blizzard, Diablo 3'ün ek paketi Reaper of Souls adına bir araştırma yapıyor. Araştırma içerisinde Diablo 3 oyuncularına anket de yapan Blizzard, Reaper of Souls'un en dikkat çekici noktasını bulmaya çalışıyor.
 
    Ayrıca Polygon'un belirttiklerine göre anket sayfasında ek paketin çıkış fiyatıyla ilgili de önemli bilgi veriliyor. Eğer haberde yazılanlar doğruysa Reaper of Souls'un normal sürümü 29.99 dolardan, koleksiyoncu sürümü ise 49.99 dolardan satışa çıkacak. Resmi açıklamalar için gözünüz bizde olsun.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3: Reaper of Souls Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
CD Projekt Büyük Oyunları Daha Sık Yayınlamak İstediğini Bildirdi 5 Saat önce ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 6 Saat önce God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 7 Saat önce Birinci Dünya Savaşı Temalı Korku Oyunu Conscript Çıkış Tarihi Açıklandı 8 Saat önce Bleach: Brave Souls Xbox One ve Switch Konsollarına Geliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler