Diablo 3'ün Ek Paketi, PC Üzerinde Bir Haftada 2.7 Milyon Sattı

03.04.2014 17:47 Samet Konuksal


    Blizzard'ın PC'ye yönelik sunduğu Diablo 3 ek paketi Reaper of Souls'un konsol durumuyla ilgili henüz ayrıntılı bir açıklama yapılmış değil. 25 Mart'ta PC çıkışını yapan Reaper of Souls'un satışlarıyla ilgili Blizzard, resmi bir duyuru yaptı.
 
    Yapılan açıklamalara göre Diablo 3'ün ilk ek paketi Reaper of Souls, PC üzerinde geçirdiği bir haftalık süre boyunca 2.7 milyon sattı. Belirtilenlere göre bu veriye hem dijital, hem de kutulu satışlardan gelen bilgiler dahil edildi. Ana oyunun PC sürümü de yine 12 milyondan fazla satmıştı.
 
    Diablo 3: Reaper of Souls'un oyuna kazandırdığı Act V'in bölüm sonu canavarı, bir haftalık süre içerisinde 1.5 milyondan fazla kez öldürüldü. Reaper of Souls'un Twitch TV yayınları ise, ek paketin çıkış gününde 2.4 milyon kez izlendi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3: Reaper of Souls Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
CD Projekt Büyük Oyunları Daha Sık Yayınlamak İstediğini Bildirdi 5 Saat önce ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 6 Saat önce God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 7 Saat önce Birinci Dünya Savaşı Temalı Korku Oyunu Conscript Çıkış Tarihi Açıklandı 8 Saat önce Bleach: Brave Souls Xbox One ve Switch Konsollarına Geliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler