Diablo 3'ün Kıdemli Yapımcısı Blizzard'dan Ayrıldı

21.01.2012 18:38 Samet Konuksal


     5 senedir Blizzard'ın Diablo ekibinde iş hayatına devam eden Diablo 3'ün kıdemli yapımcısı Steve Parker'dan Diablo 3 bekleyenlerini endişelendirecek şok haber geldi!
 
     Steve Parker'in Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre kendisi, Blizzard'la olan iş ilişkisini bugün itibariyle sonlandırdı. Blizzard'dan neden ayrıldığı bilinmeyen Steve Parker Twitter hesabında, "İlerleyen dönemde daha büyük ve daha iyi şeylerle karşınıza çıkacağım." şeklinde bir yazı da paylaştı.
 
      Ek olarak Steve Parker endişelenen Diablo 3 bekleyenlerinin yüreğine az da olsa şu yazıyla birlikte su serpti; "Merak etmeyin harika bir işle birlikte karşınıza çıkacaklar."
 
     Bu olayın ardından ise Blizzard, apar topar yeni bir yapımcı için sitesine iş ilanı ekledi. Bakalım tüm bu olanların Diablo 3'e etkisi nasıl olacak?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı 23 Mayıs The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor 23 Mayıs Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 23 Mayıs UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 23 Mayıs Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 23 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler