Diablo 3'ün Konsol Sürümlerine Sezon Sistemi ve Cross-Platform Oynanışı Gelmeyecek

10.11.2014 16:44 Samet Konuksal


    İlk başta PC'ye özel çıkan Diablo 3, ek paketiyle beraber konsollara da çıkmıştı. PC'de yeni güncellemelerle yeni özellikler kazanan yapımın konsol sürümü ilerleyen dönemde bu özelliklerden bazılarına kavuşamayacak gibi duruyor.
 
    BlizzCon'da konuşan Diablo 3'ün baş tasarımcısı Kevin Martens, oyunun konsol sürümlerine cross-platform oynanışın gelmesinin imkansız olduğunu söyledi. Mimari açıdan bunun zor bir durum olduğunu belirten Martens, gelecek güncellemelerde PlayStation ve Xbox sunucularının birleştirilemeyeceğini söyledi.
 
    Öte yandan Kevin Martens, Diablo 3'ün PC sürümünde yer alan sezon sisteminin konsollara gelmeyeceğini de belirtti. Neden olarak da Martens, "Bu sistemden yararlanabilmek için sürekli internete bağlı olmak zorundasınız." açıklamasını yaptı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 3 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 3 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 4 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 4 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 4 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler