Diablo 4 Ray Tracing Desteğine Kavuşuyor: İşte Tarih

15.03.2024 15:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Blizzard Entertainment tarafından oyunculara sunulan izometrik aksiyon rol yapma oyunu Diablo 4 için yeni bir destek yolda. Nvidia tarafından açıklanan bilgilere göre oyuna 26 Mart tarihinde Işın İzleme desteği geliyor ve bu destekle beraber daha gerçekçi bir oyun deneyimi elde edebiliyorsunuz.
 
Diablo 4 artık daha gerçekçi yansımalara sahip olacak
 
 
 
Nvidia daha önce bir fragman yayınlamıştı. Bu içeriğe bakacak olursak oyunun nasıl bir yapıya sahip olacağına bir bakış atabiliyoruz. Diğer taraftan Işın İzleme ile beraber gerçekçi yansımaların su yüzeylerinin ve daha fazlasının olacağını aktarabiliyoruz.
 
Diablo 4 oyunu aynı zamanda ışın izleme teknolojisinden tam olarak yararlanacak. Bu kapsamda hem yansımalar, hem gölgeler, hem de diğer unsurlar daha üst düzey bir şekilde bizlere sunulacak. Aynı zamanda tüm sahnelere ekstra detaylar eklenecek.
 
Öte yandan Microsoft kısa süre önce Diablo 4'ün Game Pass hizmetine katılacağını açıklamıştı. Açıklanan detaylara göre bu yapım 28 Mart tarihinde Xbox'ın abonelik hizmetine katılacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo IV Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 1 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 1 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 2 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 2 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler