Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı

28.03.2024 23:19 Mehmet Tandoğan

 
 
Blizzard ekibi tarafından biz oyun severlere sunulan izometrik aksiyon rol yapma oyunu Diablo 4 için yeni bir güncelleme yayınlandı. 1.3.5 sürümü ile beraber karşımıza çıkan yeni yamayla beraber oyuna resmi ışın izleme desteği eklendi. Bu ışın izleme desteği gölgeleri, yansımaları ve daha fazlasını geliştiriyor.
 
Işın izleme destekli sistem gereksinimleri de belli oldu 
 
 
 
Daha fazla ayrıntıya gelecek olursak resmi ışın izleme desteği ile beraber artık daha gerçekçi parçacıklarla oyunu deneyimleyebiliyoruz. Aynı zamanda bu destek oyunun gerçeğe daha yakın görünmesini sağlıyor. Diğer taraftan hem gölgeleri hem de yansıma sistemlerini daha da iyileştiriyor. Öte yandan baktığınız yere ve konuma göre nesnenin gerçekliği de değişkenlik gösteriyor.
 
Oyuna eklenen yansıma desteği ile beraber daha önce görülmemiş ortam efektlerini görecek ve aynı zamanda oyunu daha üst seviyede deneyimleyebileceğiz. Ancak bu gelişmelerle oyunu deneyimlemek yüksek sistem gerektirecek.
 
Açıklanan ışın izleme sistem gereksinimlerine göre oyunu NVIDIA GeForce RTX 2060 ekran kartı ile 1080p düşük ayarlarda 30 FPS ile oynayabileceksiniz. Yüksek ayarlara ulaşmak için ise RTX 4060 bir ekran kartına sahip olmanız gerekecek.
 
Karşılaştırma videosu 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo IV Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 11 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler