Diablo III, 11 Ağustos'ta mı Çıkacak?

22.06.2010 15:43 Samet Konuksal


 
     İnternet üzerinden oyun satışı yapan ünlü sitelerden biri olan ShopTo.Net, Diablo 3 için ön sipariş alımlarını başlattı. Ön sipariş sayfasında ise göze çarpan şey, sitenin Diablo 3'ün çıkış tarihini 11 Ağustos 2010 yazması oldu.
 
     Henüz oyunda bulunacak olan sınıfların bile tam olarak açıklanmadığını ve Blizzard'ın yaptığı en son açıklamada, oyunun en erken 2011'de geleceğini belirttiğini düşünürsek, sitenin bir yanlışlık sonucu öyle yazmış olabileceği durumu akıllara geliyor.
 
     Şuan, Blizzard tarafından gelen resmi bir duyuru yok. Önümüzdeki günlerde herşeyin açıklığa kavuşacağı kesin. Tabiki yine bekleyip göreceğiz. Oyunun ShopTo.Net'deki ön sipariş sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 11 Dk önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 6 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 6 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 7 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler