Diablo III, 7 Şubat'ta mı Çıkıyor?

06.12.2011 20:45 Levent Polater


   Diablo III için birçok çıkış tarihi görmüş, duymuştuk. Blizzard tarafından onaylanmadıkça inanmamak zorunda olduğumuza emin olduğumuz bu tarihlere bir yenisi daha eklendi.
 
    Şu anda Target.com, Diablo III'ün çıkış tarihini 7 Şubat olarak listeledi. Bu çıkış tarihine inanabilmemiz için eskisinden daha çok sebebimiz var. Diablo III'ün artık beta aşamasında olması ve yapım aşamasının sonlarında olmasını buna örnek gösterebiliriz. Blizzard'ın bu konuyla ilgili ne diyeceği merak ediliyor. 7 Şubat'ın doğruyu yansıtıp yansıtmadığıyla ilgili kendilerine gönderilen bir mailin yanıtlanması bekleniyor.
 
    Her ne olursa olsun, Diablo III'ün 2012'nin ilk çeyreğinde görebilmek harika olacaktır. Yılların bekleyişinin ne zaman sona ereceğini sizler gibi bizler de merak ediyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler