Diablo III Beta Key Yarışması

Beta için iyi bir fırsat
12.10.2011 15:28 Ersin Kılıç


     Yıllardır beklediğimiz ve hala net bir çıkış tarihi bulunmayan Diablo 3'ün geçtiğimiz haftalarda kapalı betası yapılmış ve biz de bu betayı sizin için test etmiştik. BlizzTurk sitesinin ise betayı deneyemeyen oyuncular için iyi bir haberi var.
 
     BlizzTurk sitesi Diablo 3'ün beta anahtarı için yarın bir yarışma düzenleyecek. 13 Ekim 2011 Perşembe, yani yarın saat 18:00'de sitede sorulan 5 soruya doğru cevap veren oyuncular arasından yapılacak olan çekiliş ile kazananlara beta anahtarı verilecek.

     Sonuçların 10 gün sonra, yani 23 Ekim 2011'desonuçlanacağını da hatırlatalım. Yarışmaya katılmak için ve konu hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler