Diablo III: Ultimate Evil Edition PS4'te 58 GB Büyüklüğünde Olacak

09.08.2014 04:06 Tayfun Kumaş

 
     Diablo III'ü ve Diablo III'ün ilk ek paketi olan Reaper of Souls'u içerisinde barındıran yeni nesil Diablo paketi Diablo III: Ultimate Evil Edition, PlayStation Store'un İngiltere hesabında ön siparişe açıldı ve bununla birlikte oyunun hem fiyatı, hem de boyutu ortaya çıktı.

     Aşağıdaki görselde gördüğünüz gibi oyun 59.99£'a satılacak ve HDD'de de 58.4 GB büyüklüğünde yer kaplayacak. Oyunun dijital sürümü PlayStation Store'da 59.99£'a satılırken, kutulu sürümü ise Amazon'da 44£'a satılmakta. Yani bu durumda kutulu sürümü satın almak daha mantıklı oluyor.

     Görselin bulunduğu PlayStation Store UK sayfasına buradan, oyunun ön siparişinin bulunduğu Amazon sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz.
 
     Diablo III: Ultimate Evil Edition, 19 Ağustos'ta PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One için piyasadaki yerini alacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler