Diablo III'e Yetişkin Damgası Geldi

Diablo III'te kan olması oyunun bütünlüğünü etkileyen önemli bir unsur.
30.09.2011 17:04 Levent Polater

 
    Bu kimseyi şaşırtmasa gerek. ESRB, Diablo III'e "M" yani 'Yetişkin' damgası vurdu ve oyunun 18 yaşından büyük oyunculara göre olduğunu duyurdu.
 
    ESRB, oyunun Kan, şiddet ve vahşet konusunda yüksek seviyelerde geçtiğini açıkladı. ESRB, Diablo III'te şeytan istilasına uğrayan bir dünyayı ölümlü bir kahramanın kontrol edilerek kurtarmaya yönelik bir konunun anlatıldığını söyledi.
   
    Diablo III'ün şu sıralar kapalı betası devam ediyor. Açık betaya geçip geçmeyeceği henüz bilinmeyen oyunun 2012'de çıkacağı düşünülüyor. Ayrıca konsol sürümü olacağı da söylentiler arasında.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 7 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 7 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 8 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 9 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler