Diablo III'te Taze Konu: Yapay Zeka Partnerler

Tapınakçı (Templar) sınıfındaki Kormac'ın güçlü yapısıyla çok yardımı dokunacak
14.05.2011 16:16 Levent Polater

 
    Diablo III için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor, ancak hayranların pek sabrının kalmadığını söylemem gerekiyor. Blizzard, bugün, Diablo II'deki paralı askerlere benzer şekilde size eşlik edecek Diablo III partnerleri ile ilgili bilgi verdi.
 
    Blizzard'ın aktardığı bilgilere göre, yapay zeka tarafından kontrol edilecek olan bu partnerler, Tapınakçı (Templar) Kormac, Büyücü (Enchantress) Eirana ve Hain (Scoundrel) Lyndon olacak.
 
    Kormac, tapınakçı sıfatıyla da anlayabileceğiniz üzere yakın dövüş konusunda çok iyiyken, Eirana, uzun menzilli saldırı büyüleri yaparken, ana karakterimize de destek büyüleri yollayabilecek. Lyndon ise Eirena gibi uzun menzilli saldırılar konusunda uzman bir karakter ancak Blizzard'ın anlattığına göre daha fazla saldırı seçeneğine sahip.
 
   Bu partnerlerin hepsi Diablo III'ün ana konusunun birer parçası olacak ve hepsinin kendi hikayesi ve arka planları olacak. Bu karakterlerin questlerini de yapmaya çalışacağımız verilen bilgiler arasında yer alıyor. Böylece bu karakterleri daha yakından tanıyabiliyoruz. Bunlar her ne kadar hikaye karakterleri olmasa da oyunun hikaye öğelerini geliştirdiği belirtiliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 8 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 8 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 9 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler