Diablo III'teki Nesnelere Bakmakta Özgürüz

Yukarıda görüldüğü üzere Master Axe adında normalin üstü seviyede bir balta var. Bunu yaratan demirci ustasının profil fotosu ve seviyesi de cabası.
05.10.2011 14:26 Levent Polater

 
   Betasına katılamayanların hâlen dişlerini sıkıp beklediği Diablo III için yeni görsel ve videolara bakmaya devam edelim biz en iyisi mi?
 
   Blizzard, Diablo III'ün resmi sitesinde bu sefer oyunseverler için bir iyilik daha yapmış ve Diablo III dünyasında karşılaşacağımız birçok nesnenin görüntüsü burada paylaşılmış. Burada gösterilen nesneler, en düşük kalitede "başlangıç" nesneleri. Listede nâdir veya sizin demirci ustalarına kendiniz işletip yapabileceğiniz silahlar gösterilmemiş. Zaten gösterilse işin esprisi kaçar düşüncesindeyim.
 
    İlgili Diablo III nesneler sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 1 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 1 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler