Diablo III'ün Konsol Uyarlaması Araştırılıyor

Blizzard, geçtiğimiz günlerde Diablo III'ün resmi Facebook sayfasının hayranı arttıkça yeni ekran görüntüleri paylaşacağını açıklamıştı.
10.02.2011 19:43 Levent Polater

 
    Blizzard CEO'su Mike Morhaime, firmanın hâlen Diablo III'ü konsollara getirme olasılığıyla ilgilendiğini aıkladı. Ancak firma şu anda PC'yi ana platformu olarak belirlemiş durumda.
 
    Diablo gibi bir oyunun konsollarda da çalışabileceğiyle ilgili bir tartışma yaratabileceğinizi düşünüyorum" diyen Morhaime, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
     "Biz de bu yönde bir araştırma yapıyoruz zaten."
 
    Ancak Blizzard başkanı bazı sorunlar olduğunu hissettiğini söylüyor. Konsol sürümlerinin yaratılmasından önce bu sorunların giderilmesi gerektiğini savunuyor. Bu sorunlardan biri olarak Morhaime, yama ve ek paketleri örnek göstermiş. PC'de bu ikiliyi çıkarmanın çok kolay olduğundan bahsetmiş.
 
   Her zaman PC için klasik oyunlar yapan Blizzard, Diablo III ile bu geleneğini bozacak mı? Merakla gelişmeleri takip ediyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 2 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 3 Saat önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 4 Saat önce Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler