Diablo Immortal'ın Açık Betası 2 Haziran'da Başlıyor

25.04.2022 19:19 Mehmet Tandoğan

 
 
Blizzard Entertainment ve NetEase Games, oynaması ücretsiz aksiyon RPG oyunu Diablo Immortal'ın açık betasının 2 Haziran'da yapılacağını duyurdu. Açık beta, App Store üzerinden iOS, Google Play üzerinden Android ve PC platformuna geliyor. Tüm sürümler hem çapraz oynamayı hem de çapraz ilerlemeyi destekleyecek. İlerlemenizi diğer cihazlara aktarmak için Battle net hesabınız olması ve oturum açmanız gerekiyor. Yeni hesap açmak için Battle net  sitesine gidebilirsiniz.
 
Diablo II: Resurrected ile seriye yeniden ivme kazandıran Blizzard, oyun serisinin başarısını mobil oyun cephesine de taşımak istiyor. Bir yıla yakın süredir kapalı beta test sürecinde olan Diablo Immortal, yeni birçok güncelleme ve geliştirme ile oyuncuların beğenisine sunulmaya hazırlanıyor.

Daha önceki kapalı beta test sürecinde oyunda PvP ve PvE oyun modları, sosyalleşme ve grup oyunları, savaş bileti, oyun içi satın alma öğeleri, kontrolcü desteği, set öğeleri gibi birçok alanda geliştirmeler yapılırken Cycle of Strife oyun modu ve Paragon Dünyası sisteminde de birçok yeniden yapılanma ve iyileştirme yapıldı.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo Immortal Platformlar: Mobil Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler