Diablo Serisi 15 Yaşında!

05.01.2012 20:10 Samet Konuksal


     Şu sıralar hayranlarını sabır taşına çevirmeye çalışsa da, oyun dünyasına damgasını vurmuş RPG efsanesi Diablo, 15. yaşına girdi!
 
     1997'de başlayan Diablo serisi adına 15. yıl kutlama sayfası açan Blizzard, ilk oyundan bugüne kadar gelen ek paketlere ve oyunlara yer veriyor. Serinin oyunlarından görseller ve videoların da yer aldığı sayfada, Blizzard'dan önemli isimlerin seri hakkındaki düşüncelerini içeren röportajlar da bulunuyor.
 
     Bu röportaj videolarının Jay Wilson'a ait olanında Wilson, "Diablo 3'ü geliştirme sürecimiz neredeyse bitti. Oyunu sizlere ulaştırmak için olabildiğince hızlı çalışıyoruz." şeklinde bir açıklamada bulunmuş. 
 
     Blizzard'ın 15. yıl adına açtığı sayfaya buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce Haziran Ayında PlayStation Plus'tan 12 Oyun Ayrılıyor 3 Saat önce F1 24’ün Ana Ekranında Türk Şarkıcı INJI’nin Şarkısı Yer Alıyor 4 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 4 Saat önce Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler