Diablo ve Monkey Island, Deathspank'te Buluşuyor

23.06.2010 20:47 Alkan Adakaner


 
    Diablo'nun oynanış stiline ve Monkey Island'ın diyaloglarına sahip bir oyun fikri bile kulağa ilginç geliyor öyle değil mi? Deathspank'in de tanımı tam olarak böyle yapılıyor.
 
     Ron Gilbert tarafından 2004 yılından beri tasarlanan Deathspank, Hothead Games bünyesinde geliştirilmeye devam ediliyor. Diablo'ya benzer oynanış sistemine ve "Hero Cards" isimli gelişmiş özelleştirme seçeneğine sahip olacak oyunda ayrıca yüzlerce zırh ve silah bulunacak.
 
    Komik diyalogları olacağı söylenen oyunun şu an için Xbox 360 ve Playstation 3 için online servisler yoluyla satışa çıkacak. PC versiyonu da geliştirildiği söylenen oyunun resmi sitesinden PC ibaresinin kaldırılmış olması bu sürümü belirsizliğe itti.
 
     Yaklaşık 15 saatlik oynanış süresine sahip olacak Deathspank'te  ayrıca bir çok yan görevde bulunacak. 13 Temmuz'da Playstation Network'te, 14 Temmuz'da Xbox Live'da satışa çıkacak olan Deathspank'i türü sevenleri memnun edecek gibi görünüyor. Oyunun ekran görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DeathSpank Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Hothead Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 13 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler