Diablo'daki Town Portal'lar Başa İş Açarsa...

09.12.2011 15:58 Levent Polater

 
    Bu er ya da geç olacaktı. Diablo'da gönül rahatlığıyla kullandığımız "Town Portal"lar başımıza iş açarsa işte böyle açar.
 
    Oyunlar ile ilgili hazırladığı ilginç videolarla dikkatleri üzerine çeken Dorkly, bu sefer de Diablo'ya el atıyor. Yaratık avımızdan sıkıldığımızda kasabaya ışınlanmamızı sağlayan Town portal boyutlarını bu sefer yalnızca biz değil yaratıklar da kullanıyor ve ortaya yeni Dorkly videosundaki gibi bir sonuç çıkıyor.
 
    Şeytani güçler, bu mavi geçidin ne işe yaradığını merak etmişler ve bir göz atmaya karar veriyorlar. Doğal olarak kasabadaki huzur yok oluyor. İzleyelim:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 1 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 2 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 4 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler